Sortiment

Sortimentet varierar lite över året, men vi har alltid våra stora smörgåsar och under sommarmånaderna så serverar vi ett antal olika sallader. Under höst och vinter har vi ofta en soppa och varma smörgåsar på menyn.

_C8A6489 _C8A6522_C8A6462 _C8A6568 _C8A6541 _C8A6559 _C8A6514 _C8A6494 _C8A6458 Ett stort urval av bakverk och kakor finns också att tillgå, med favoriter som nötpaj och morotskaka, rabarberkaka på sommaren och äppelkaka på hösten.

Hos oss hittar du ett sortiment som kan variera lite från dag till dag och efter säsong. Vi bakar i stort sett alla kakor och bakverk på plats varje dag.

Sortiment i urval, morotskaka, chokladkaka, blåbärscheesecake, plommonkaka, nötpaj, äppelkaka, rabarberkaka, citronkaka, kanelbullar, tiramisurulltårta, är några sorter som genom åren blivit mångas favoriter.

Alla smörgåsar, sallader mm, görs efter hand som du som gäst beställer. Vi har inga smörgåsar som ligger inplastade från tidig morgon.

Smörgåsar och sallader i urval

Ost och skinka
Brie och salami
Leverpastej med saltgurka
Chèvre med fikonmarmelad och valnötter
Räksmörgås med handskalade räkor

Sallader

serveras maj till september

Chèvresallad med fikonbalsamico creme samt valnötter
Räksallad med handskalade räkor, ägg och majonnäs
Prosciutto med melon och Kalamata oliver

Soppa

serveras under hösten/vintern, oktober till december. Vi byter soppa varje helg. Nedan kan du se några av sopporna vi serverar.

Broccolisoppa
Blomkålssoppa
Potatissoppa
Gulaschsoppa

Till soppan serveras alltid ett gott bröd och oftast något tillbehör.

Catering

Du kan beställa bufféer, snittar, smörgåsar, sallader, kakor och bakverk som vi levererar kostnadsfritt inom Landskrona stad. Minsta antal är 15 personer om Ni vill få det levererat.

Beställning sker via e-mail eller telefon.