Om Cafét

Välkommen till oss på Why Not Café på citadellet i Landskrona. Vi startade vår verksamhet här den 1 juli 2009.

I en unik och historisk miljö har vi skapat ett café som med sin personliga och annorlunda inredning blivit en mötesplats och utflyktsmål för så väl närboende som långväga gäster i stort sätt året runt.

_C8A6413

Redan 1998 startade vi Flinckmans Café i Sireköpinge, som vi drev i nästan 15 år fram till hösten 2012 då vi valde att sälja verksamheten.

Vår målsättning har hela tiden varit att hålla en hög kvalitet och erbjuda dig som gäst en upplevelse både vad det gäller det som serveras i form av mat och dryck. Men också när det gäller inredning och miljö. Vi som arbetar på Why Not Café sätter dig som gäst i första rum, men om det är 20 meter kö ut genom dörren så jobbar vi så fort vi kan.

Vi erbjuder hembakade kakor och bakverk. Gott stenugnsbakat bröd som levereras från Borgeby stenugnsbageri samt underbart vetebröd från Billeberga Stenugnsbageri.

Vi drivs av lusten och glädjen att glädja dig som gäst med trevlig personal, fin miljö, goda bakverk och smörgåsar samt ett gott kaffe, som är Flinckmans egna blandning. Vi vill ge dig en upplevelse som gör att du vill komma tillbaka och njuta igen och igen.